energia 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Szukam jak najtańszych domen, rejestracja + odnowienie. Końcówka może być .li czy też inna nie interesuje mnie ponieważ domena ma być do VPS (nauka) i tyle. Nie chce długich domen typu moja-nazwa.cos-tutaj-dlugiego-jak-dlugiego.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 OVH ma naprawdę bogaty wybór w domenach jest z czego wybierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Tylko OVH. Regionalne po 3,55 zika za pierwszy rok, odnowienie 18,44. Funkcjonalne 8,47 za rejestrację, 43,04 za odnowienie. .li masz po 44,27 (rejestracja i odnowienie). *ceny brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Do tego celu domena regionalna będzie najlepsza. Sam korzystam z *.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Ja tam wolę podpinać subdomeny (pl.xxxxx.net dla serwera w Polsce, us.xxxxx.net dla serwera w USA itd.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 A czemu nie .tk? Za darmo sa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
energia 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 (edytowany) A czemu nie .tk? Za darmo sa... A gdzie takową dostanę? Edit. Już znalazłem dot.tk Edytowano Lipiec 10, 2011 przez energia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Pamietaj ze w ~3 miesiace (90 dni) musi byc min. 25 odslon (przez caly okres kiedy uzywasz domeny) no chyba ze wykupisz ja jako premium. Jezeli nie bd mial tyle odwiedzin mozesz uzyc autosurfow (np. moj mSurf.eu) i wtedy raz na 3 miesiace puszczasz 25 odwiedzin i juz masz z glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach