Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Miesięczny transfer 1TB na łączu 100 Gbps. ciekawe, ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 ciekawe, ciekawe By może dla Ciebie ciekawe, dla mnie normalne. Powstrzymaj się od głupich komentarzy, a jak chcesz się przekonać to dokonaj zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 By może dla Ciebie ciekawe, dla mnie normalne. Powstrzymaj się od głupich komentarzy, a jak chcesz się przekonać to dokonaj zakupu. Głupie to są twoje odpowiedzi. Jeśli tak samo konkretne są wasze VPS-y jak to łącze 100Gbits to tylko świadczy o was nie o mnie. Zamiast "głupio" odpisywać wypadało podziękować i poprawić błąd. Wielbład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Głupie to są twoje odpowiedzi. Jeśli tak samo konkretne są wasze VPS-y jak to łącze 100Gbits to tylko świadczy o was nie o mnie. Zamiast "głupio" odpisywać wypadało podziękować i poprawić błąd. Wielbład. Nie zauważyłem, dobrze wiesz, że to literówka. Oczywiście, że chodzi o Mbps. Przepraszam, czasami za szybkie tempo życia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach