Rangal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Na życzenie klienta mogę go dowolnie edytować. (można dodać gdzieś logo firmy, skrócić to menu etc etc...) Cena jaka mnie interesuje za sam plik .psd to 30zł cena z zakodowanie (psd + html) -> 50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Jak na 50zl to dosyć skromny ten layout. Widziałem lepsze darmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Jak na 50zl to dosyć skromny ten layout. Widziałem lepsze darmowe. fakt skromniutki lay, ale cena jest skromniutka. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Panowie.. zacznijcie od podstaw.. to strasznie nie czytelny lay.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 @Raffuss, taaa... ale teraz na podwórku modne jest bycie grafikiem, programistom gier czy "wypaśnych" portali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Sie czepiacie, chłopak z torrentów fotowarsztat zassał, wg. poradnika zrobił layout a Wy wymagacie cudów. Poza tym - 50 złotych to odpowiednia cena - masz to, za co płacisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 Ja nie chcę być jakiś nieprzyjemny ale takie laye są praktycznie dostępne za darmo. Wystarczy w google wpisać "darmowe szablony html" i będą podobne a nawet lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2011 (edytowany) Nie ma co przesadzac. Cena jest adekwatna do jakosci - 50 zl za lay +html. Ed Edytowano Lipiec 11, 2011 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach