Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Mam kilka to mogę porozdawać dla forumowiczów hhtp://gplus.to/tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 To inaczej, każdy kto nie dostał a by chciał niech mi się zgłosi przez: http://ittechblog.pl/2011/07/09/jak-zdobyc-zaproszenie-do-google/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 tomek na gg pisalem .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 tomek na gg pisalem .... Dopisz się do listy i oznacz się, żebym wiedział że ty to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Jest ktoś ciekawy z WHT na G+? W kręgu WHT mam tylko 2 osoby a przydałby sie ktoś kto coś ciekawego z branży wrzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Jest ktoś ciekawy z WHT na G+? W kręgu WHT mam tylko 2 osoby a przydałby sie ktoś kto coś ciekawego z branży wrzuca To zdecyduj się czy to w końcu Twoje konto czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 To pierwsze to było fejkowe do zbadania gruntu Oficjalne to juz zdecydowanie jest oficjalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2011 Dostałem zaproszenie, ale i tak nie skorzystam, za niski wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 Oja, widziałem dzisiaj jakiś szot z Google+ ...naprawdę to dziadostwo wygląda tak podobnie jak faceszit? Już widzę jak się chwalą milionami kont... serio to takie popularne tak szybko się staje? Może w USA, na Zachodzie? Przeż to w powijakach jest? Czy to bańka jest spekulacyjna na razie? 10 milionów kont? WTF? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elektronik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 Ja dostałem zaproszenie już kilka dni temu, bardzo dziękuję. Na razie tylko się zarejestrowałem, nie miałem czasu jeszcze na poznanie tego systemu, ale nadrobię to szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2011 jest fajnie, jest potencjal, będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Można już zapraszać poprzez linka: https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?path=%2F%3Fgpinv%3Dr1XoUg3h-Ac%3AC8OIsas09uU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Yupi http://goo.gl/0fHHG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Ja na razie totalnie olewam. Niestety, pewnie uda się jednak wcisnąć ludziom ten facebook 1.1. Zobaczyłem screena i podziękowałem, na miejscu FB podałbym Google do sądu za skopiowanie serwisu, zero kreatywności, innowacyjności, ta sama pusta żenada - choć tutaj raczej i tak się nie wygra, pomijając już fakt, iż podejrzewam, że Google i FB to ta sama szajka jest. A powtórzę, pazerność tego G-dziadostwa na dane osobowe i informacje nie zna granic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 Ja na razie totalnie olewam. Niestety, pewnie uda się jednak wcisnąć ludziom ten facebook 1.1. Zobaczyłem screena i podziękowałem, na miejscu FB podałbym Google do sądu za skopiowanie serwisu, zero kreatywności, innowacyjności, ta sama pusta żenada - choć tutaj raczej i tak się nie wygra, pomijając już fakt, iż podejrzewam, że Google i FB to ta sama szajka jest. A powtórzę, pazerność tego G-dziadostwa na dane osobowe i informacje nie zna granic. Fakt, ale cały pomysł G+ opiera się na tym, aby być konkurencją dla Facebooka. Co do danych osobowych, to fakt, w tej kwestii Google kuleje. Jakby ktoś chciał zaproszenie do G+, pisać na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach