pajter 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Zaraz coś mnie trafi. Od jakiegoś czasu (nie wiem od kiedy dokładnie) wylogowuje mnie. Zalogowałem się wczoraj, dziś rano wchodzę - znowu. Aaaaghr! Jakieś sugestie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Ciasteczka sie nie usuwaja przy kazdym wylaczeniu przegladarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Ja nie mam takich problemów, jestem cały czas zalogowany więc chyba kwestia Twojej przeglądarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Również potwierdzam brak problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Także wszystko w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 To raczej tam na kompie jest problem i o to pyta autor wątku, a nie, czy wam pamięta zalogowanie. Może kliknąłeś "nie zapamiętuj" odruchowo albo "samo" się kliknęło (te dziadowskie monity wyskakują w najmniej odpowiednich momentach przejmując aktywność interfejsu). Podłubaj w ustawieniach przeglądarki, wyczyść kesze i inne bzdety, F8 przy uruchamianiu przeglądarki - powinieneś na nowo się zalogować i pamiętaj dać "zapamiętaj" czy cokolwiek tam masz w przeglądarce (niestety nie podałeś jaka przeglądarka - że tak powiem "jak zwykle"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2011 Chrome. I w każdym innym serwisie mi działa ta usługa. Przy kazdym logowaniu klikam "zapamiętaj". Teraz 2 minuty temu też.. Ale ok, to, że jestem sam z problemem to też jakaś odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach