Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Trochę kiepsko wygląda kilkugodzinne info o błędzie bazy na forum, które jest uznawane za zbiór fachowców z branży hostingowej i serwerowej. Przyznać się bez bicia kto ukradł kabel do sql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Pamiątka została Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 (edytowany) Wood mnie wyprzedzil Edytowano Lipiec 7, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Widocznie mam szybsze "światło" w domu i nikt mi go nie gasi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Mogę powiedzieć że zgasło pomiędzy 3-4 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Ja przez kilka godzin widziałem tylko: An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Wszyscy mieli coś takiego chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Problem zidentyfikowany i wyeliminowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Anonymous ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Przez to, że nie mogłem napisać posta z problemem na forum, moja mega firma straciła miliardy! Odszkodowanie musi być!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Miljony rubli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Miljony rubli A mogą być Ruble Transferowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 A może Bitcoin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Mam takie pytanie. Co chwilę dostaje komunikat Brak odebranych danych Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych. To coś u mnie nie tak czy kwestia WHT, bo wnioskując po treści komunikatu to chyba nie u mnie leży problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach