Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 (edytowany) Witam, Mam zamiar zakupić Serwer Dedykowany: Kimsufi 16G Lecz mam kilka pytań: 1: Posiada ktoś IP testowe do Kimsufi? (czy pingować ich strone www lub OVH?) 2: Jaki System operacyjny wybrać by dobrze działały Serwery Gier - CS / Minecraft / Tibia etc - chce zrobić sporą sieć przeróżnych serwerów... Najlepiej mi sie pracuje na Debian Lenny 5.0 - ale pytanie brzmi: 32 czy 64? Chce by kazde z w/w gier poszły wiec jestem bardziej za 32 bit wersją lecz.... Czy obsłuży ona 16GB ramu? Chyba że polecicie Państwo inny SO? Wybór: https://www.ovh.pl/z...cgi?hard=110sk2 3. Czy Jakościa OVH różni się od Kimsufi ? Pozdrawiam i proszę o pilne odpowiedzi! Edytowano Lipiec 6, 2011 przez Pantheon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 masz odpowiedni wątek odnośnie OVH (inny niż ten o zniesieniu opłaty instalacyjnej) - doczytasz tam wszystkie informacje. kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach