zioom128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Witam mam takie pytanie do was co to może być za CMS tej strony http://szybki-serwer.pl/ gdzie go mogę znaleźć proszę was o pomoc, dużo stron jest wykonanych z podobnego CMSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Na pierwszy rzut oka w kod nie znalazłem, ale co konkretnie tam cię tak przyciąga? To raczej idzie zrobić na każdym popularnym dostępnym CMSie... nawet w Joomli. Chyba, że ja tam czegoś nie widzę, co jest jakieś ultra inne. Hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2011 Jak spojrzysz w stopkę to zobaczysz, że autorski pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 @JarekMk masz rację. @ziom128, cóż za intrygujący login. Mylisz się. CMS jest jak by nie patrzeć Nasz, autorski, na zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zioom128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Właśnie poszukuje takiego CMSA jestem nawet w stanie za niego zapłacić. A jaka cena będzie za ten CMS i co dokładnie potrafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 @zioom128 A co ma "potrafić"? Zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach