kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Witam. Biorę się właśnie za stworzenie strony jednej firmy, tematyka to żaluzje/rolety itp ma ona mieć około 20 podstron w tym jedna będzie zmieniana co kilka tygodni (wyprzedaż). W związku z tym że jedna strona będzie aktualizowana to zastanawiam się nad cmsem, tylko nie wiem jaki wybrać. Jak na razie myślałem tylko o wordpressie ale może macie jakieś propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 (edytowany) Jeżeli klient się nie zna na html/php to lepiej CMSik Polecam Joomle 1.5 Edytowano Lipiec 5, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 (edytowany) No właśnie ogarnia tylko pisanie w wordzie więc nie da rady w html a nie za bardzo chce mi się co miesiąc lub częściej poprawiać. Chyba że napisze jakiś prosty panelik admina do edycji plików i po sprawie. Zapomniałem dodać że będzie potrzebna galeria do każdej kategorii/podstrony Edytowano Lipiec 5, 2011 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Użyj wordpress, dobrze sprawdza się przy takich stronach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Jeżeli tylko jedna strona ma się zmieniać to skrypt logowanie php + edycja pliku html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach