whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2011 (edytowany) Cześć, Planuję zmianę hostingu www z powodu zwiech które mam na teraźniejszym serwerze. Interesuje mnie: - DIRECT PANEL w tym catch-all - min. 1 GB MIEJSCA - min. 3 GB TRANSFERU - BEZ ZWIECH, I MAŁO AWARYJNY (przeznaczenie to są blogi, małe fora, wizytówki, kilka domen, poczta) W cenie do 30~40 zł rocznie Mam w tej chwili pakiet EasyPack w Hekko płacę 43,05 zł rocznie i byłym zadowolony gdyby nie te zwiechy. (zwiechy mam na mysli "utracono polaczenie", lub długie lądowanie stron) Edytowano Lipiec 4, 2011 przez headShot1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - http://altblue.pl Proponowałbym konto personal_small: 2GB pojemności i 20GB transferu miesięcznego w cenie 25zł/rok, lub konto personal_start (4GB pojemności i 40GB transferu mc) za 50zł/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 (edytowany) Hmm... Może poproś o przeniesienie konta na inną maszynę? Hekko to dobra marka. Polecam UPHost.PL i UnixStorm.org Edytowano Lipiec 5, 2011 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Zapraszam do naszej oferty: http://mzone-net.eu/index.php?d=kontawww_da Serwer MZ ONE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Wiesz kończy mi się abonament, i tak planowałem zmianę więc się nawet w to nie bawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 (edytowany) Czemu post nade mna zostal usuniety? Użytkownik zgadza się na otrzymywanie ofert od firm. #edit: Nie będę drukował kolejnego posta: Powód: brak konkretnej oferty w/g regulaminu I też tak było. Edytowano Lipiec 5, 2011 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 To jakaś kpina, nawet ich strona główna w tej chwili muli.. i napisałem do dwóch znajomych i potwierdzili fakt. Niby wszystko OK, ale te zmuły czy zwiechy naprawdę są wnerwiające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach