Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 Hej tez myślałem o nagiosie Ten Munin fajna sprawa pluginy ma które sie przydadzą Do munina też bardzo łatwo samemu napisać pluginy, jak to przy pluginach do rrd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2011 backupów* nie pisz tego jak się ten wyraz czyta. Przepraszam ale chory jestem i głowa boli ledwo przyswajam info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Hej Macie może listę PKD co muszę dowalić do DG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Wrzucaj praktycznie wszystko co związane z telekomunikacją i ogólnie informatyką. Wpisać nie zaszkodzi, a późniejsze dodawanie będzie kosztowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Wrzucaj praktycznie wszystko co związane z telekomunikacją i ogólnie informatyką. Wpisać nie zaszkodzi, a późniejsze dodawanie będzie kosztowało No wiem ale już mam wpisane teraz chciałem rozszerzyć o hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 http://www.kody-pkd.pl/kod,06311.html lub kody nadrzędne http://www.kody-pkd.pl/dzial,63.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 http://www.kody-pkd.pl/kod,06311.html lub kody nadrzędne http://www.kody-pkd.pl/dzial,63.html Dzięki muszę zobaczyć czy mam takie wpisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 Wrzucaj praktycznie wszystko co związane z telekomunikacją i ogólnie informatyką. Wpisać nie zaszkodzi, a późniejsze dodawanie będzie kosztowało Nie wiem jak w innych miastach ale w Poznaniu teraz zmiana PKD, zmiana danych firmy itp. jest darmowa (rok temu robiłem i nic nie zapłaciłem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 @regdos, a to nie wiem, ja swoją zakończyłem rok temu, więc już się nie orientuję, jak zakładałem, to mówili mi żebym wpisywał na przyszłość, bo później będę musiał płacic Widać, coś się wreszcie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jnks 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 (edytowany) Nie wiem jak w innych miastach ale w Poznaniu teraz zmiana PKD, zmiana danych firmy itp. jest darmowa (rok temu robiłem i nic nie zapłaciłem). Jest już za darmo od dawna:)w całej polsce Edytowano Lipiec 9, 2011 przez Jnks (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2011 (edytowany) Mnie tylko ciekawi po co się fatygujecie i dajecie kolejne oczywiste (przynajmniej dla kogoś kto choć trochę interesuje się webhostingiem) porady i odpowiedzi na te żenujące pytania. Niebawem będzie reklama jego ksshhhaka a od września pełno pytań "jak odzyskać pieniądze od w/w "firmy". Edytowano Lipiec 10, 2011 przez finlandia (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Mnie tylko ciekawi po co się fatygujecie i dajecie kolejne oczywiste (przynajmniej dla kogoś kto choć trochę interesuje się webhostingiem) porady i odpowiedzi na te żenujące pytania. Niebawem będzie reklama jego ksshhhaka a od września pełno pytań "jak odzyskać pieniądze od w/w "firmy". Bynajmniej stać mnie na własna serwerownie która moge postawić w PL, a nie na jakis zagranicznych serwerach gdzie jak cos nie działa to w polsce nawet tel nie odbierają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Bynajmniej stać mnie na własna serwerownie która moge postawić w PL, a nie na jakis zagranicznych serwerach gdzie jak cos nie działa to w polsce nawet tel nie odbierają To buduj, buduj. Jak skończysz to się pochwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 (edytowany) To buduj, buduj. Jak skończysz to się pochwal Kupiłem Bladecenter H + 10 mieczy hs21, dwie macierze do 64T SATA, wszystko będzie stać na VMWARE, ale też przetestuję rozwiązanie cytrixa. Dzisiaj pierwsze testy z klimatyzacja czy wyrabia. Światło już dialog uruchomił, wezme do tego BGA i z pixem muszę pogadać ale to we wrześniu. Mam nadzieje, że się uda ale większy nacisk kładę na sieć czyli dostawcę internetu tel . Edytowano Lipiec 29, 2011 przez kaju007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Kupiłem Bladecenter H + 10 mieczy hs21, dwie macierze do 64T SATA, wszystko będzie stać na VMWARE, ale też przetestuję rozwiązanie cytrixa. Dzisiaj pierwsze testy z klimatyzacja czy wyrabia. Światło już dialog uruchomił, wezme do tego BGA i z pixem muszę pogadać ale to we wrześniu. Mam nadzieje, że się uda ale większy nacisk kładę na sieć czyli dostawcę internetu tel . Co to jest BGA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Co to jest BGA ? Może BGA - Ball Grid Array? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ball_Grid_Array no to niezły czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 No zawsze się mylę z układami, chodziło o BGP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach