matz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 Zakładam forum, nie bedzie sie raczej szybko rozwijac, ani nie bedzie mialo duzego ruchu sieciowego.. Potrzebuje jedynie dobrego, stabilnego serwera, co polecacie? Lata temu mialem na webdzie, ale slyszalem, ze ostatnio cos im nie idzie firmowanie Bylem tez uzytkownikiem HEKKO? Chyba, ze calkowicie cos innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 Jak wyżej Unixstorm, na pewno się nie zawiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 unixstorm.org - szybkie serwery, bardzo dobry kontakt. Również polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 (edytowany) A istnieje tak mozliwosc, ze jak wezme pakiet najnizszy tj. START 1, to po np. 3 miesiacach bo odpowiedniej doplacie bede mogl wejsc na pakiet wyzej? Z tego co widze, jedynie jest oplata roczna za to, dlatego tez pytam aa i gdzie najlepiej wykupic domene? .pl ? Tez u nich? Edytowano Lipiec 3, 2011 przez matz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 ad 1) możesz później wskoczyć na wyższy pakiet ad 2) co do domen polecam OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 Tak, na wyższy pakiet możesz przejść w każdej chwili. Na niższy tylko w momencie rozliczenia. Ja jednak co do domen polecę MasterNet.pl oraz Dropped.pl Z OVH nie miałem styczności - nie wypowiem się na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 Co do domen, to przeniosłem je z masternet, została mi jeszcze tylko jedna. W moim subiektywnym odczuciu OVH będzie tutaj lepszym rozwiązaniem a dropped nie testowałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 A tak na krotko czemu akurat ovh ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 A tak na krotko czemu akurat ovh ? Co do hostingu nie poleciłbym ich. Jeżeli chodzi o domeny, to niska cena, pewność. Kiedyś się obudziłem i chciałem zmienić DNS mojej domeny, a poza tym przedłużyć abonament, bo było kilka dni do końca. Okazało się, że mojej domeny nie ma w panelu, support nie odpowiada bo ma długi weekend (a potem za dużo zleceń żeby mnie tak szybko obsłużyć), telefon nie odpowiada. I ani nie mam dostępu do DNSów domeny ani możliwości jej przedłużenia. Morał z tej bajki jest taki, że zdążyłem w tym czasie uzyskać kody authinfo od nadrzędnej firmy i przenieść swoje domeny do OVH. Przynajmniej wiem, że nie spotka mnie niemiła niespodzianka, a ceny te same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2011 Witaj za 60zł Brutto 1GB miejsca i transferu bez limtitów: http://grand-host.pl/oferta/hosting/bez-limitow/ W ofercie opisane są wszystkie zainstalowane moduły oraz rozszerzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach