Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Witam Tak jak w temacie wymienię środki Paypal w zamian za przelew. Mogę przelać z mbanku lub po przez Bluecash. Prowizje ustalamy indywidualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Witam Tak jak w temacie wymienię środki Paypal w zamian za przelew. Mogę przelać z mbanku lub po przez Bluecash. Prowizje ustalamy indywidualnie. Jaka kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Mogę wymienić kwoty 100-200zł, kilka razy w tygodniu potrzebuję środki na PP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarpan 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 (edytowany) Nie ważne. do usunięcia . Edytowano Lipiec 2, 2011 przez edwarpan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 GG 3917469, mam trochę środków do sprzedania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach