Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Na forum phpBB było takie ogłoszenie. Po wysłaniu kilku informacji na maila odnośnie mojego projektu, który chce zrealizować (forum + portal) otrzymałem od razu wiadomość: "oki kup domene i pisz na gg 1######2". Czy to może być jakiś haczyk? Chodzi o hosting tej strony: http://castpol.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Jeżeli serio rozmawiasz z Castpolem, to nie miej żadnych obaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Napisałem do nich ze strony http://castpol.pl/kontakt Mam inne pytanie. Czy na tym forum są ludzie, którzy pomagają (bezpłatnie) początkującym w tworzeniu forów i wgrywaniu różnych rzeczy do nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Ewentualnie zawsze możesz się upewnić. Na forum zagadaj do Miłosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Mam inne pytanie. Czy na tym forum są ludzie, którzy pomagają (bezpłatnie) początkującym w tworzeniu forów i wgrywaniu różnych rzeczy do nich? O ile nie jest to czasochłonne, to możesz czasami poprosić kogoś o pomoc na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 (edytowany) Widocznie miałes ciekawy projekt, a przedstawiciel tej firmy - Miłosz - jest tu znaną i cenioną osobą, tak więc jak napisał przedmówca - ciesz się bo dobrze trafiłeś Napisz na PW jakiej pomocy potrzebujesz (skrypt , jakie modyfikacje itp.) - chętnie pomogę Edytowano Lipiec 1, 2011 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laran 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 (edytowany) Pisałem z panem Pawłem P. Chętnie skorzystam z pomocy i zasięgnę kilku rad:) Edytowano Lipiec 1, 2011 przez Laran (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Aczkolwiek na pewno nie rozmawiałeś z Miłoszem, gdyż jego numer gadu nie zaczyna się na 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagicalFire 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2011 witam to ze mna pisałeś po 1 napisane było ze trzeba mieć własna domenę po 2 nie napisałem ze musisz kupić ja u nas po 3 nie wiem o co ci chodzi dostajesz cos pewnego za darmo i jeszcze szukasz chaczylów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2011 Poza tym to konto resellerskie Pawła, więc nie wiem co Castpol ma do tego On zapewne Ci napisał, że ma hosting u mnie. Ale ja w jego resellera się nie wtrącam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach