Gość mahho Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Poszukuję zleceń na zdalną administrację serwerami linukoswymi (debian, itp, doświadczenie ~7 lat), dodatkowo mogę zakodować co nieco w PHP i C++. Po więcej informacji zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Aktualizacja: Poszukuję pracy nawet na pełny etat. Jestem dyspozycyjny w godzinach ok. 8-23. Posiadam duże doświadczenie w kontaktach z klientami jako helpdesk drugiej linii. Precyzując: C++ oraz PHP znam w stopniu dobrym (jeśli byłby ktoś zainteresowany, to mogę podesłać próbki kodu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 miasto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2011 Aktualnie Kielce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2011 Podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach