Hoja 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Witam Szukam osoby która wypożyczy mi trochę serwera dedykowanego tzn wrzuci moj skrypt do mailingu ja tam będę sobie wysyłał mailing Płacę 50-70zł/mc Pisać! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Nie lepiej skorzystac z gotowych (i darmowych) rozwiazan? www.inis.pl itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 (edytowany) ciekawy gościu: xxxxx20:54:20 wrzucisz mi tam skrypt na chwile i dasz linka sprawdze jak chodzi 20:54:27 i bd sie dogadywac co do ceny 20:54:28 ok? tu przetestuje, tam przetestuje i kilka milionów maili poleci za free Wakacyjna twórczość Edytowano Czerwiec 30, 2011 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Ale widzę zjechałeś z ceny ja dostałem propozycje 100zl/m-ce... Trochę śmieszne, nie masz pojęcia o mailingu i jego kosztach. Dlatego za ta cenę to nie licz na to... A powodzenia z funkcja ()mail i 300tyś maili ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 mail(), taki mały szczegół. Nie czepiam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Najpierw skonfigurować VPSa za darmo, teraz mejling... z każdymi wakacjami coraz gorzej : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach