Bananas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Posiadam zweryfikowane konto na firmę w NetArt, mogę odstąpić serwer Active za kwotę 40zł za 6 miesięcy. Serwer ogółem kosztuje 180zł. Do tego dokładam stronę WWW z systemem zarządzania treści, wygląd można wybrać sobie tutaj: https://www.nazwa.pl...nio-dodane.html Dodatkowo: Active.invoice, Active.blog, Active.photo. Serwera nie trzeba przedłużać, lecz można. Po wpłacie serwer zostanie przeniesiony na konto kupującego w nazwa.pl. Kontakt: E-mail: ka-17@o2.pl GG: 511555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 To jest serwer, za który nie wydałeś nic bo skorzystałeś z kodu promocyjnego i dlatego jest tylko na 6 miesięcy. Do tego oferujesz tez darmowe licencji Kasperskiego od nazwy. Nie naciągaj bezczelnie ludzi, że coś jeszcze ekstra dokładasz bo to jest domyślnie w nazwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bananas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Nie naciągaj bezczelnie ludzi, że coś jeszcze ekstra dokładasz bo to jest domyślnie w nazwie. To nie jest domyślne dla osób fizycznych, tylko dla firm. Dlatego nie wprowadzaj innych w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Czyli co kupiłeś ten serwer za normalna kwotę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 (edytowany) Oszust, serwera nie ma na stanie po 30 minutach napisał iż nie może przepisać serwera do mnie bo jest w zamówienie w trakcie realizacji. Zero zwrotu wpłaconej kwoty, dobrze iż poszło przez paypal ( napisałem o zwrot do nich ). Jeżeli jest jeszcze ktoś dziś z admnów proszę o informacje na pw. Edytowano Czerwiec 30, 2011 przez szwagier (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach