Spajder 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Witam, oddam serwer dedykowany z webtropia.com. Dane: Procesor: AMD Opteron 1210 2 x 1,8 GHz Pamięć: 2048 MB HDD: 2 x 200 GB Transfer: 2000 MB Serwer kosztuje normalnie 29,99 euro/miesięcznie, jednak posiadam go już jakiś czas gdy był dostępny za 24,99 euro miesięcznie więc nowy nabywca będzie o te 5 euro do przodu do miesiąc Kontakt: GG 3931173 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Transfer: 2000 MB GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 GB Faktycznie, dzięki za poprawienie mnie. Transfer: 2000 GB, a po przekroczeniu obcinają tam łącze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 "Transfer: 2000 GB, a po przekroczeniu obcinają tam łącze."... lub można ustawić w panelu "autouzupełnienie" za dopłatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Nieaktualne. # Możliwe że jeszcze jeden taki serwerek będzie do oddania, chętnych proszę o kontakt. # Maszynkę mam nadal do oddania, przypominam że jest o 5 euro tańszy abonament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luqies Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2011 witam jestem chetny, napisalem na gg// 6088818 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2011 (edytowany) Informuję że maszynę mam nadal do oddania za darmo! Jest tańsza w utrzymaniu o 5 euro, niż od tej samej co jest aktualnie w ofercie. Kontakt - GG 3931173. # Nadal maszyna do oddania. # Nadal do oddania, ewentualnie możliwa wymiana na Kimsufi 2G. # Oddam od ręki, całkowicie za darmo. Edytowano Wrzesień 18, 2011 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2011 Nadal do oddania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Nadal do oddania! Jestem zainteresowany: GG: 376773 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 14, 2011 Ty jesteś zainteresowany i ON ma się do ciebie odezwa ? Jakieś jaja, tobie zależy więc TY powinieneś się do niego odezwać na podany w pierwszym poście numer GG. Co za lenistwo i brak taktu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach