ArturMaly 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Cześć, Mam problem a mianowicie chcaiłbym zrobić żeby kilka domen przekierowywało do jednego katalogu a DA tworzy do każdej domeny osobny folder. W folderze jest skrypt który w zależności od domeny pokazuje inną zawartość. Wcześniej jak używałem CPanelu to nie było z tym żadnego problemu ale jak to zrobić przy użyciu DA? Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Możesz użyć wskaźników do domen i dodać następne jako aliasy, wszystkie będą wskazywać na ten sam katalog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturMaly 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 (edytowany) ok, dzięki za chwilę sprawdzę tylko mam teraz inny problem, Usunąłem domenę przez DA w "Administracja domenami" ale nie mogę dodać jej jako alias bo pokazuje się "Nie można używać tej domeny jako wskaźnik ponieważ już istnieje na serwerze" Ale nie ma jej już w spisie domen ale jak wybiorę z menu: "Własne konfiguracje HTTPD" to domena ciągle widnieje. Co zepsułem ?? Edytowano Czerwiec 29, 2011 przez ArturMaly (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach