Qbexus 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Od wczoraj mam problem z serverem vps windows i nie mam pojęcia co jest grane, raczej nic nie kombinowałem. Cyfry działają jak jakieś skróty klawiszowe i otwierają mi różne aplikacje windows np. 1 to server manager, niektóre litery też, np. "t" przeskakuje między aplikacjami jak alt+Tab . Nie jest to wina klienta bo próbowałem z różnych komputerów się łączyć. Może ktoś miał takie cuda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 (edytowany) Język klawiatury na Vpsie może masz zmieniony po zalogowaniu na VPS naciśnij CTRL+ SHIFT powinno pomóc lub wejdź w Panel Sterowania i zobacz jaki masz ustawiony język klawiatury. Edytowano Czerwiec 28, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qbexus 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Język jest ok a skróty do zmian wyłączone. No i jaki typ klawiatury miałby tak dziwne działanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 (edytowany) Język jest ok a skróty do zmian wyłączone. No i jaki typ klawiatury miałby tak dziwne działanie? Język polski programisty powinien dobrze działać na windzie Edytowano Czerwiec 28, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qbexus 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Oczywiście że polski programisty. Pomógł restart ale tak dziwnie bo dopiero drugi. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach