Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Chętnie zobaczę tę umowę. Czekałem na nią od grudnia do końca marca. Pamiętaj, że wszelkie ustalenia ustne, tj umowa ustna też jest prawnie zawiązana. Ale nie wiem na co tam sie umawialiście, więc nie mi to oceniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Niech WHT pozwoli na umieszczenia screenów z rozmów, wszystko to wyjaśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 lucaspl, możesz sprecyzować co wchodzi w skład sprzedaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Jasno jest wymienione, całe forum w tym domena która jest na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 pl czy eu? Bo można się pogubić... Bo ja zrozumiałem że PL a EU gratis. Dobrze myślę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 Sprzedaję gamehostingtalk.pl, gratis dorzucam gamehostingtalk.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach