Gość thetox Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2011 Znacie jakieś sposoby na darmową naukę języka angielskiego? w zaciszu swojego pokoju przy komputerze jakieś kursy online,filmy itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2011 Za friko będzie ciężko, chyba, że masz na myśli torrenty Niedawno na jakimś gruperze czy innym gruponie była oferta zniżkowa na kurs BBCLearning, całkiem fajna. Roczny kurs kosztował w tej ofercie poniżej stówki, a to już jak za darmo. Więc jeśli Ci się nie spieszy, to porejestruj się na tego typu stronkach i poluj, może jeszcze coś się trafi za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2011 Obczaję to Angielski, nauka angielskiego przez internet - eTutor.pl Parę lekcji jest za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2011 Spróbuj tutaj: http://www.e-angielski.com W google, jeśli poświęcisz troszkę swego czasu z pewnością znajdziesz więcej stronek takich, jak właśnie ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pako 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2011 Thetox, jeśli chcesz przetestować pełny kurs angielskiego na eTutor, skontaktuj się proszę z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego w serwisie powołując się na ten wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gekon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2011 Swego czasu testowałem rozwiązanie english-by-phone. Na ich stronie można zapisać się na darmową konwersację - myślę, że warto - choćby z ciekawości. ostatnio widziałem ich na grouponie, ale pewnie oferta już przepadła. nie pamiętam dokładnie cenników, ale kiedy ja to testowałem wyglądały bardzo OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2012 A korzystał ktoś z sayspeak.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach