Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Witam. Czy coś taniej i lepszej jakości dostanę niż http://biznes-host.pl/vps_directadmin/ ? Proszę o propozycje i o oferty. Dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Taniej i lepiej... Hmmm... Mnie w tej ofercie najbardziej zastanawia jeden punkcik: "Usługa administracji serwerem". Ciekawe jaki jest zakres tej administracji. Sądząc po cenie, raczej niewielki... W vihost.pl masz VPSa z 1GB RAM/2GB burst, 35GB miejsca, 1TB transferu za 40 zł netto + 25 zł netto za DA, w sumie wychodzi 79,95 zł brutto. Firma raczej porządna, więc o jakość bym się nie martwił. Jednak w tym pakiecie nie ma "administracji", więc na papierze/stronie oferta BH bije wszystkie inne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Raczej za vihost to ja już podziękuję. Nie polecam nikomu ich usług. Miałem trochę problemów z nimi wcześniej, nie wiem jak teraz jest. Co do tego B-H to wysłałem właśnie zapytanie o tą administrację na emaila ich. Informacjami podzielę się tutaj z wami w temacie. Ma ktoś jakieś ciekawe propozycje jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Może coś od hitme.net.pl / budgetvps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Z oferty Hitme cały czas obecnie też korzystam. Lecz szukam czegoś z licencją Direct Admin. Chyba że jest jakiś tani pakiet DA też wraz z VPS'em.? A jak wygląda sama licencja na DA? Gdzie polecacie takową zakupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
energia 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Może netdc.pl? HelpDesk 10/10 odpisują w przedziale 30minut (nie ważne jaki dzień, czy godzina). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 (edytowany) Patrzyłeś to? http://hitme.net.pl/specjal.php DA gratis ale tylko na ten vps Przechodzac od innego dostawcy drugi miesiąc gratis (pomagają przy przejściu) Edytowano Czerwiec 24, 2011 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 http://hitme.net.pl/specjal.php Mieszanka hitmowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 http://www.hosting-dedykowany.pl - VPS + DA + Administracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2011 (edytowany) Dzięki za wszystkie propozycje. Na dniach z czegoś skorzystam. Tymczasem tak jak obiecałem dla tych co są ciekawi wliczonej administracji VPS'em w B-H 3. Na czym polega usługa administracji wliczona w cenę VPSa? Czy jak mi się coś popsuje albo coś będę potrzebował, to mogę liczyć na darmową naprawę itp.? Jeżeli coś nie będzie działało lub będzie potrzeba doinstalowania dodatkowego oprogramowania/modułów itp wystarczy zgłosić nam i to naprawimy/zainstalujemy. W tym założeniu końcowy użytkownik nie musi posiadać wiedzy administracyjnej - wszystko my mamy wykonać. Pozdrawiam. Edytowano Czerwiec 26, 2011 przez Arkoso (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2011 A w jakim wymiarze godzin? 0.5h? 1,2,5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2011 A w jakim wymiarze godzin? 0.5h? 1,2,5? 4h w miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 To i tak lepszej oferty nie znajdziesz - a B-H polecam. Miałem tam VPSa ponad rok - szkoda ze z Superhost zrezygnowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach