zomo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Szukam VPSA, lub dołoże się do dedyka w kwocie do 80 zl/msc. Serwer potrzebny mi na stronę. Około 1000 uniq dziennie. GG:5485206 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Pod jakie zastosowanie potrzebujesz VPS`a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zomo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Pisałem, pod serwer HTTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Pod jakie zastosowanie potrzebujesz VPS`a? Serwer potrzebny mi na stronę. Około 1000 uniq dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 A transferu ile? 1GB starczy? Miejsca 1MB Jest to strona/forum/cms? Treści strony są legalne? Chcesz w PL,EU, czy może być w Australii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 A transferu ile? 1GB starczy? Miejsca 1MB Jest to strona/forum/cms? Treści strony są legalne? Chcesz w PL,EU, czy może być w Australii? Dokładnie jak BM pisze, powinny być jakieś normy składania takich zapytań. Predefiniowana wiadomość, gdzie wypełnia się tylko pola i będzie ładnie i prof. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zomo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Treści są legalne, chodzi o strone http://www.stalowka.eu potrzeba mi 20-40gb przestrzeni dyskowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterHost 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Witam Polecam VPS z naszej oferty www.masterhost.com.pl Pozdrawiam Mariusz Wawrzyniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Witam, polecam www.fiberhead.pl Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach