centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Szukam solidnego hostingu z cPanelem, bo chcę przenieść dane z aktualnego. Minimalne wymagania to: - automatyczny backup - transfer 20 GB miesiecznie - 3 GB pojemności - >10 Baz danych Mile widziane SEO IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 a jaka lokalizacja i budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 www.vihost.pl ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 (edytowany) żadnego gł*wanetu (swoją drogą dlaczego ta nazwa jest filtrowana?! Firma nie uzyskała akceptacji WHT *u proszę. Co do hosta to myślę, że w kwocie 100zł ewentualnie 120zł z różnym IP. Edytowano Czerwiec 23, 2011 przez centrumweb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Za tą cenę masz w Prohoscie pakiet z mniejszą ilością miejsca (1 GB), ale za to większą ilością transferu (42 GB) no i dedykowany IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Sorry odpada, w tej chwili serwis zajmuje 1.5 GB danych.. firmy dobrze wiedzą co robią z takimi "promocjami". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 (edytowany) z sensowniejszych firm, które mi świtają: prohost.pl- który odpada netmark.pl vihost.pl- podany już powyżej mzone-net.eu hitme.net.pl Może coś z tego Cię zainteresuje, ale musisz poczytać wcześniej opinie. Edytowano Czerwiec 23, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Mzone-net.eu, HitMe.pl lub Grand-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Skłaniam się ku Hitme. Są wyjątkowo atrakcyjni cenowo, a jak z supportem i stabilnością serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Skłaniam się ku Hitme. Są wyjątkowo atrakcyjni cenowo, a jak z supportem i stabilnością serwerów? http://www.webhostingtalk.pl/topic/11631-opinia-hitmepl/page__st__80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 (edytowany) Z tego co wiem to ze stabilnością nie ma jakiś większych problemów (tutaj jest mój prywatny monitor), ale jak poczytasz opinie o pomocy technicznej, to wiele osób żali się na czas oczekiwania na odpowiedź. Oprócz tego co podał Irek to jeszcze http://www.webhostingtalk.pl/topic/30090-support-hitmenetpl/page__st__40 Edytowano Czerwiec 23, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 (edytowany) Mhm zobaczymy czy przeniosą moje dane, bo samemu ich przecież nie wypakuję. Ewentualnie mzone ale tutaj jest albo 5BD do wyboru albo 10 i trzy razy drożej.. Wiecie coś o limitach mailingów w hitme? TO jest zawsze ukryte, a potem się okazuje że tylko 50 maili na godzinę lub coś podobnego. Edytowano Czerwiec 23, 2011 przez centrumweb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrumweb 12 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2011 (edytowany) Dane już przeniesione z pomocą administracji Hitme.net.pl więc chyba aż tak źle z kontaktem z nimi nie jest. Do tej pory serwer zachowuje się bez zarzutu. Edytowano Czerwiec 26, 2011 przez centrumweb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach