ftt000 5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Witam Otóż opiszę jakie możliwości potrzebuję , byłoby genialnie gdyby istniały modyfikacje np. do joomli 1.5 ale wiem że ciężko może byc. - generalnie funkcje prostego CMS'a - system zbierania punktacji - tworzenie zadań do wykonania np. ankiety i po zatwierdzeniu przez moderatora user dostaje ileś punktów - prosty panel zarządzający właśnie tymi zadaniami , czyli przeglądanie dostępnych "akcji" , status wykonanych , itp Czy coś takiego istnieje ? czy ewentualnie jakaś modyfikacja może mniej więcej spełnic funkcje opisane przeze mnie ? A może tylko pod specjalne zamówienie da radę coś takiego dostac ? Pozdrawiam i dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Wydaje mi sie, ze bylo cos takiego w extreme fusion... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Hmhm o ile sie rozeznaje to php fusion wraz z nakladka o ktorej mowisz nie posiada tej opcji ... jedynie jest mod wyswietlajacy dane prace i ich poziom ukonczenia nic wiecej Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach