Saguaro 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Witam. Poszukuję dobrego stabilnego hostingu pod stronę WWW z ok. 1000 uu dziennie. Do tego potrzebuję co najmniej kilka baz mysql. Najważniejsze jednak to aby nie było jakiś większych ograniczeń co du zużycia procesora. Gdyż nie chcę otrzymywac co chwila maili o optymalizację konta, ze względu na zużycie procesora. Dodatkowe parametry jakie mnie interesują to: -Miesięczny transfer ok. 30GB. -Możliwosc tworzenia subkont ftp. -Pojemnosc dysku wystarczy mi kilka GB. -Nieograniczony mailing Proszę o Wasze opinie oraz oferty. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Zerknij do mojej sygnaturki. Powinieneś tam znaleźć to czego oczekujesz za nieduże pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Na kontach współdzielonych różnie to bywa z obciążeniami procesora i wszystko zależy od tego jaką masz stronę i co przez pryzmat tego rozumiesz jako brak większych limitów. Z mailingiem 'nieograniczonym' na kontach współdzielonych też bym uważał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 -Nieograniczony mailing Tego to Ci nie da żadna firma ... Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguaro 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 (edytowany) Na kontach współdzielonych różnie to bywa z obciążeniami procesora i wszystko zależy od tego jaką masz stronę i co przez pryzmat tego rozumiesz jako brak większych limitów. Tak, rozumiem to. Tylko jakie 'wielkie' obciążenia procesora może generowac forum phpbb, które odwiedza góra 1000 uu. W tym jest kilka drobnych modów (właściwie podstawowych). Przecież nie będę do malutkiego fora inwestował w dedyka. Akurat trafiłem na taka słabą ze względu na jakosc firmę. Teraz chciałbym zmienic uslugodawce, nie popelniajac tego samego błedu. Jaki masz budżet? Do 150zł na rok. Edytowano Czerwiec 21, 2011 przez Saguaro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 (edytowany) Tak, rozumiem to. Tylko jakie 'wielkie' obciążenia procesora może generowac forum phpbb, które odwiedza góra 1000 uu. W tym jest kilka drobnych modów (właściwie podstawowych). Przecież nie będę do malutkiego fora inwestował w dedyka. A gdzie wcześniej napisałeś jaki masz skrypt? Nigdzie. Dlatego napisałem, że wszystko zależy od tego jaką masz stronę/forum. Owszem pakiety na G łowaNet powinny sprostać Twoim wymaganiom ale ważnym też jakie masz zainstalowane dodatki, ilu użytkowników, jakie obciążenie. C do mailingu, musisz się określić ile maili tygodniowo, miesięcznie. EDIT rozważ też pakiety UnixStorm.org Edytowano Czerwiec 21, 2011 przez szuwarek-mini (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguaro 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 A gdzie wcześniej napisałeś jaki masz skrypt? Fakt. Mój błąd. Co do mailingu to tak naprawdę niewiele - najwyżej 20tys. maili miesiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Do 150zł na rok. Z nieograniczonym mailingiem i CPU? Powiedz, że żartujesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Co do mailingu to tak naprawdę niewiele - najwyżej 20tys. maili miesiecznie Średni limit dla kont to 2400 maili na dobę (w zależności od pakietu), ale jak będziesz jednak spamował to każda firma Ci podziękuje. Trochę za mały budżet masz na takie wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Zobacz ofertę LH, pakietu Kiwi http://www.lh.pl/hosting/pokaz/serwer/kiwi/ Limit maili jest ograniczony do 3600 / na godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach