xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Hi, dziś na nk został zaprezentowany nowy header wraz z menu, mający na celu przypominać ten facebookowy. Co o tym myślicie? Wg mnie wygląda to strasznie, prawdziwa amatorka. Stracili od pewnego czasu przez masę nieprzemyślanych reklam, ograniczeń i durnych dodatków userów na rzecz FaceBooka, a teraz na siłę próbują ich przekonać że są lepszym portalem. Szkoda tylko że to ich upodabnianie się nawet im nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 No jak header zmienili to powinni od razu footer tez zmienić, dodając wiaderko na wymiociny.... (inne zastosowania mile widziane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Co ja myślę? Mnie najbardziej cieszy fakt, że zanotowano obniżenie ilości userów na fb, jednak nie był to idealny sposób na zapełnienie próżności ludzkiej... uffffffffffff Giń, fb! Nk to nasze, to niech sobie trwa... szkoda, że kopiują z syfbuka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Ale to już od jakiegoś czasu jest takie kopiowanie... Np. śledzik... Przecież takie samo jest na FB "o czym myślisz" a jeszcze wcześniej takie coś było na gronie. Z NK nie korzystam od roku Z grona od 6 lat lub więcej Z FB to kiedyś korzystałem bo grałem w FarmVille i ostatnio od paru miesięcy zacząłem korzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Ja nie widze nic nowego, zróbcie screen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 Na samej gorze, uklad headera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Gdyby ktoś z was miał serwis gdzie chociaż 2 miliony "pokemonów" wydaje fortuny na jakieś gadżety to byście nie pier***ili takich głupot http://www.alexa.com/siteinfo/nasza-klasa.pl http://www.alexa.com/siteinfo/nk.pl Myślę że bardziej boli spadek ilości odsłon, który do tej pory się utrzymuje. Tak dalej pójdzie, to zabraknie też i tych "pokemonów kupujących głupoty", więc zanim użyjesz agresywnych słów przemyśl co mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach