Radu5 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 (edytowany) Witam potrzebuję hosting pod świeżo startujące forum. Forum stoi na silniku MYBB oraz mamy kilka pluginów zainstalowanych do niego. Chodzi mi o stabilne konto oraz tanie. Fundusz nie może przekraczać 30 zł z VAT za rok. Co sądzicie o tych ofertach: http://uphost.pl/oferta-uphost-serwery-www-klasa-sms.html HOST1 myśle by starczył Czekam na wasze propozycje P.S dobrze by było jakby nie trzeba było podawać szczegółowych danych personalnych Edytowano Czerwiec 20, 2011 przez Radu5 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterHost 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 O przepraszam przeoczyłem tą cena to za rok z góry jeszcze raz przepraszam Temat poprawiam Zobacz na ofert Grand Host Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 @p, a gdzie ty u nich widzisz pakiet za 30 zl z vat za rok?? Ze swojej strony polecam Mzone: http://www.webhostingtalk.pl/topic/25929-nowa-promocja-pol-na-pol-w-mzone/ Poza tym zobacz sobie grand-host.pl - obie oferty ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 (edytowany) 31,50zł też nie może przekroczyć? Edytowano Czerwiec 20, 2011 przez Cyberix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanley152 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 (edytowany) ok niewazne, wiem ze kupie konto na unixstorm Edytowano Czerwiec 20, 2011 przez stanley152 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Ten pakiet co podałeś z UPHost.pl za SMS na początek wystarczy. Korzystam z usług tej firmy i jak dla mnie ok. Inne firmy warte polecenia to UnixStorm.org i Mzone-net.eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radu5 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 nom przespałem się z tym i chyba wezmę usługi uphost.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach