WMarket 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 Witam Szukam Serwera dedykowanego BEZ OPŁATY INSTALACYJNEJ Mój budżet to około 270zł Potrzebuję koniecznie łącza 100/100 mbit Około 4-8 GB RAM Dysk 1 TB Limit transferu jakieś 5-10 TB ( najlepiej bez? ) Lokalizacja Polska lub niemcy ev Francja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 Jeżeli bez limitu to znalazłem tylko to lecz z portem 10/10 http://netdc.pl/pokaz-extra/ Ale za taką cenę nie znajdziesz takiego sprzętu (przynajmniej w Polsce) Za grabicą chcą instalke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 Zawsze może zapłacić za rok z góry wtedy instalacyjnej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WMarket 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 Cos aka Livenet.pl oni nie maja oplat instalacyjnych itp a oferta dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 A widziałeś budżet i parametry w pierwszym poście? Musiałby kupić ten za 499zł (prawie dwa razy tyle) żeby mieć 4000GB transfer... On chce minimum 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WMarket 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 no dobrze, moze byc juz te 4000 Gb transferu... ale livenet odpada i od 4GB RAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 Kup od kogoś kimsufa / ovh to sprzeda bez ceny instalacyjnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 ATM ECO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2011 ATM ECO? Z tego co widzę, to przekracza jego budżet, a poza tym jest mały szkopuł: 1.3 Usługa skierowana jest do przedsiębiorców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprint Data Center 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Bardzo wygórowane warunki stawiasz przed tym forum. Są tu cudotwórcy, ale bez przesady. Bez opłaty instalacyjnej za granicą nic nie dostaniesz - chyba, że jakaś promocja się trafi (idzie sezon ogórkowy więc jest szansa). W Polsce nie ma szans na taką konfigurację. Wydaje mi się, że powinieneś troszkę zrewidować swoje założenia, ewentualnie pozostaje do rozważenia jakiś mocny VPS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 http://slaskdatacenter.pl/dedykowane-wyprzedaz.html jestem cudotwórcą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprint Data Center 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 jestem cudotwórcą ? Jesteś Ale nasz forumowicz potrzebuje dysku 1TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 http://alvotech.de/dserver/compare/ Ostatni serwer wpisuje się idealnie w budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.A.M 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2011 a Holandia cie interesuje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach