dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2011 http://smob.pl Nowy Polski portal informacyjno-rozrywkowy w którym każdy może znaleźć coś dla siebie. Od informacji , gier online , porad po filmy, forum i wiele innych przydatnych informacji. Portal jest tworzony przez użytkowników i każdy użytkownik może się stać redaktorem portalu. Wystarczy się zarejestrować i dodawać swoje publikacje. Portal porusza sprawy ważne jak i te przyziemne z życia codziennego. Proszę o oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2011 Przekroczono limit czasu połączenia Serwer www.smob.pl zbyt długo nie odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2011 U mnie wszystko działa aczkolwiek strona otwiera się bardzo wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 U mnie się do połowy załadował i dalej nic. Polecam popracować nad hostingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 Chyba warto pomyśleć nad nowym serwerem, ten w aktualny serwer USA nie jest chyba najlepszy. U mnie strona się otwiera, ale ładuje bardzo długo. Generalnie z serwerów w USA nie powinno być takiego dużego opóźnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 Może wystarczy keszowanie WP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Popracuj nad hostingiem, tak długo ładuje, aż odechciewa się trochę ten portal przeglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 Jak zmienisz hosting to napisz, wtedy przejże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin K 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 (edytowany) Portal Polski a data w serwisie Tuesday, June 21st, 2011 i prawy pasek np. Recent Serwis wymaga drobnego doszlifowania. Edytowano Czerwiec 21, 2011 przez Marcin K (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
site 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2011 Dla mnie trochę za bardzo ciemny 'kanciasty' szablon. Z obecnym artykułem na stronie głównej o pożyczce w 100% pasuje mi on na portal finansowy - nawet przez chwilę myślałem, że pomyliłem adres. Informacji bardzo dużo, nawet nie wiem czy nie za dużo na raz. Strona ładuje się przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach