Qontrol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 (edytowany) Witam serdecznie. Pilnie poszukuję hostingu pod forum Sony Ericsson Xperia. Zależy mi na dużym transferze. Aktualnie myślałem nad WEBD.pl Pakiet:Large miesięczny transfer do 100 GB nieograniczona ilość kont mailowych aż do 20 baz danych mysql aż do 20 kont FTP aż do 20 podpietych domen nieograniczona ilość aliasów roczny 129.90 PLN Co wy na to ? Opłaca się ? Ps. Zapomniałem dodać tag [wirtualny] teraz już nie mogę tego zmienić ;/ Edytowano Czerwiec 16, 2011 przez Qontrol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomoc.WHT Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 (edytowany) Jeśli obciążenie, które będzie generowało forum, nie będzie przekraczało limitów nałożonych przez usługodawcę (o ile w regulaminie jakieś są), to podejrzewam, że wybór takiego konta jest dobrym rozwiązaniem. Edytowano Czerwiec 16, 2011 przez pomoc.WHT (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 A ile potrzebujesz miejsca na WWW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 Nie napisałes nic o tym czy to jest nowe forum?, z potrzebnego transferu wnioskuję że forum już działa w sieci od jakiegoś czasu. Czy masz jakieś informacje na temat obciążenia CPU u obecnego usługodawcy, i na jakiej maszynie to stoi? Warto abyś dodał jeszcze: wielkość bazy ilość userów online w godzinach szczytu jakie moduły masz na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qontrol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 (edytowany) Forum stoi półtora roku. www.se-xperia.eu Hosting: http://linuxpl.com/ Wielkość bazy danych ok 400MB 45,565 postów w 6,211 wątkach. Mamy 18,521 zarejestrowanych użytkowników. Najwięcej użytkowników online - 187 - było 03-12-2011 o 13:39:51. Dane o obciążeniu podam jak skontaktuje się z kumplem. Edytowano Czerwiec 16, 2011 przez Qontrol (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qontrol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 Przepraszam mój błąd. Wielkość bazy to 200mb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 A przenosisz się z obecnego hostingu bo... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2011 ... bo czas na vps Qontrol, zapytaj webd czy Cię z takim forum przyjmą za taką kasę, a dopiero pytaj na forum czy się opłaca, jak zauważyłeś to osoby z firm hostingowych po uzyskaniu od Ciebie informacji raczej z ofertami nie spieszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach