limes 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 Witam prosze o ocenę mojej strony http://mekeka.pl/ pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 A co tu do oceny? Po prostu reklamę sobie zrobiłeś. Strona wygląda na bardzo starą stronę, przez te tło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 dziękuję za odpowiedz pomyslę nad tłem jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 (edytowany) hosting obrazów zdjęc - gdzie tam się obrazy wrzuca? Bo mi to wygląda na odtwarzacz megavideo. Edytowano Czerwiec 21, 2011 przez GyniO (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2011 tak tak rozdzieliłem hosting i odtwarzacz dzieki za uwagę mekeka.pl i mekeka.tk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 nowa wersja oparta na joomli http://mekeka.pl/beta/ proszę o sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2011 Strona jak jedna z wielu o tej samej tematyce tylko z bardziej przejrzystą templatką... Co do szablonu ogólnie ok (tylko oryginalna wersja KLIK prezentuje się lepiej). Popracuj nad logo w topie. Trochę mało masz tej treści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NiskiWujek Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2011 Ta beta to już wdrążona ? ogólnie to tak jakoś pusto się wydaje na tej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 Teraz mi się podoba Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 tak, nowa wersja oparta na joomli już jest aktywna, teraz trwają prace nad konfiguracją kolejnych serwerów dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 "wdrążona" ? Co to za słowo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 "wdrążona" ? Co to za słowo ? a jak napisze, że zapewne to literufka to też skomentujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NiskiWujek Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2011 @vet0: przyczepić się literówki, żeby tylko nabić posta... ? A nie przeprasza, nie wierz... to już Ci tłumaczę, nastąpiła tu literówka, która sprawiła że masz jednego posta więcej ależ nie dziękuj. Cieszę się razem z tobą z tego powodu I polecam się na przyszłość, często pisze w "Piaskownicy" także polecam ci to forum, kto wie może nauczysz się czegoś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach