rkonik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2011 Witam serdecznie jest to pierwszy post na tym forum. Mam problem z brakiem dostępu do serwisów wymienionych w temacie wiem że domenytanio jest obsługiwane przez active24. Na żaden z powyższych serwisów nie mogę wejść co powoduje że nie mogę zmienić dns. Nie wiem czy to jst tylko mój lokalny problem z dostępem czy inni też posiadają ten problem?? Dodam że łączyłem się przez sieć GSM i problem jest ten sam. Czy też nie jesteście w stanie wejść na powyższe witryny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2011 domenytanio.pl jak najbardziej działa. Możliwe, że masz problem z DNSami swojego ISP. Spróbuj zmienić na OpenDNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2011 Hmm, u mnie domenytanio.pl też nie działa, mimo korzystania z OpenDNS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rkonik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2011 Sprawa wyjaśniona. Parę telefonów i już jest. Nie była to wina mojego dostawcy internetu. A problem leżał po stronie domenytanio.pl Widzę że uporali się już z problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach