marekj90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Witam Szukam hostingu do przechowywania zdjęć, małych stron www, domen i kont e-mail w domenach. Kilka parametrów który mnie interesują to: Liczba domen > 5 Liczba kont e-mail > 10 Powierzchnia dyskowa 500 MB - 1 GB Transfer miesięczny 5-10 GB Cena nie przekraczająca 30 zł rocznie (brutto). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 (edytowany) Napisałem ofertę na PW . Edytowano Czerwiec 11, 2011 przez mati_290 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Napisałem ofertę na PW . Ty lepiej napisz zadanie domowe. Chyba czas już skontaktować się z Twoimi rodzicami. marekj90 -> hostinghouse.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Witam, polecam naszą ofertę. Dokładnie pakiet Home1: Powierzchnia dyskowa 1 GB Transfer miesięczny 10 GB Limit CPU 5% Kont E-mail i FTP Brak Limitu Domen i Subdomen Brak Limitu Baz danych MySQL 5 DirectAdmin 28zł rocznie Oferta Tutaj Aktualnie trwa promocja 50% upustu na pakiety Home. Więcej o promocji Tutaj Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 (edytowany) Wakacje? Edytowano Czerwiec 11, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekj90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 (edytowany) Chciałem dodać, że nie interesują mnie oferty krzaczków Edytowano Czerwiec 11, 2011 przez marekj90 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Mogę Ci polecić UnixStorm.org oraz Grand-host.pl. Na pewno znajdziesz w ofercie tych firm coś odpowiedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekj90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Obydwie firmy nie spełniają wymagań, które spisałem w 1 poście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Moim zdaniem lepiej lekko zwiększyć budżet i mieć stabilny i dobry hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 Witaj, zajrzyj do Nas: http://grand-host.pl/hosting/bez-ograniczen.html http://grand-host.pl/hosting/dla-nie-wymagajacych.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekj90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2011 @Dawid Sz. Gdyby chciał dopłacić to nie byłoby tego tematu @GrandBB Pisałem już wcześniej :/ Oferta tego hostingu nie spełnia moich wymagań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 (edytowany) Witam Szukam hostingu do przechowywania zdjęć, małych stron www, domen i kont e-mail w domenach. Kilka parametrów który mnie interesują to: Liczba domen > 5 Liczba kont e-mail > 10 Powierzchnia dyskowa 500 MB - 1 GB Transfer miesięczny 5-10 GB Cena nie przekraczająca 30 zł rocznie (brutto). Zapraszam do zapoznania się z naszą odświeżoną ofertą: Konto personal_small - cena/rok - 25zł Pojemność konta - 2 GB Transfer miesięczny - 20 GB Ilość procesów PHP - 3 Moc obliczeniowa CPU - 16% Pamięć RAM - 256 MB Okres testowy - 7 dni http://altblue.pl/personal-hosting Edytowano Czerwiec 15, 2011 przez Vogan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2011 Witaj, sprawdź nasza ofertę :-) Za 30,50zł brutto (promocja na cały okres trwania umowy) otrzymasz: 3GB dysk 15GB transfer 50 kont pocztowych Możliwość podpięcia nieograniczonej ilości domen :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach