Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2006 Witam, Tworzyłem strone dla pewnej fundacji, oczywiście zarejestrowanej, działającej już pare lat - i mam następujący problem. Nie mogę znaleść dostawcy który może zaoferować usługe SMS, dzięki której ludzie mogli by wspierać fundację poprzez wysłanie Premium SMSa. W czym problem ? Napisałem do allpay.pl , wapacz.pl , wapster.pl - odpowiedzieli tylko z allpay, że mogą tylko udostępnić inne kanały płatności, lecz regulamin sms zakazuje takiej usługi. Z tego co wiem to regulaminy pozostałych serwisów też nie uwzględniają takiej opcji jak dotacje via sms. Czy ktoś z was wie może gdzie mogę się zgłosić i zarejestrować taką usługę ? Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2006 Sproboj jeszcze spytac w cashbill.pl. FRANKY jest wlascicielem/pracuje tam wiec moze udzieli ci dokladniejszych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 Z technicznej strony nie widze problemu zadnego, jednak faktycznie operatorzy patrza na tego typu zeczy bardzo dziwnie, stad skierujemy zapytanie do nich i damy odpowiedz jak tylko uzyskamy je od operatorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 Ja tam bym fundacji zaproponował zwykłe payu bo z smsow za duzo tracisz (nawet 50-60%) i czekasz dlugo na pieniadze (do 2 miesięcy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 Cashbill.pl wyplaca po 4-5 dniach po zakonczeniu miesiaca za wszelkie wplywy z uslug platnosci jak rowniez z uslug SMS - wyplacamy w tym samym dniu w jakim otrzymujemy FV. Wiec jak ktos wysyla priorytetem FV do nas na poczatku miesiaca (raporty generowane sa juz nastepnego dnia po zakonczeniu okresu rozliczeniowego i sa dostepne on-line w Systemie Cashbill w postaci pliku PDF) to moze pieniadze miec juz po 2 dniach na koncie . Nie pobieramy przy tym zadnych dodatkowych oplat z tytulu szybkich wyplat, poprostu jest to standardowy czas platnosci Ale faktycznie spora czesc pobieraja operatorzy z SMS. Stad w naszej ofercie sa wszelkie formy platnosci: - przelewy on-line wiekszosci polskich bankow - mTransfer - Inteligo - Multitransfer - Platnosci Kartami kredytowymi Dodatkowo platnosci PPC - Pay per Call za pomoca wdzwonienia sie pod numery 0700/0708 Infrastruktura nasza umozliwia odpalenie KAZDEJ uslugi platnosci lub SMS jaka klient sobie zazyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 Hmm, platnosci karta itp w sumie juz mam zarejestrowane w allpay.pl - ale prawdopodobnie przeniose sie z nimi do tego uslugodawcy ktory zaoferuje mi smsy aby miec wszytsko w 1 miejscu. Głownie chodzi o płatności sms, bo z załatwieniem dotacji via karty kredytowe itp to mniejszy problem. A jak jest z tymi platnosciamy wdzwanianymi - czy cashbill.pl moze zaoferowac tez taka forme platnosci dla mojego serwisu ? Interesowalo by mnie przeniesienie sie ze wszystki platnosciami do www.cashbill.pl - tylko bede potrzebowal kto mnie pokieruje przez caly proces przystapienia do wspolpracy poniewaz z uslug cashbill.pl nie mialem jeszcze przyjemnosci korzystac... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 prosze o kontakt z nami pod nr tel. 032.262.86.45 Osoba, ktora bedzie Panstwa opiekunem poprowadzi sprawe do konca pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2006 Narazie czekam na odpowiedz email bo moze operator nie wyrazi zgody na taka usluge :-) Pozdrawiam. Wysłany Sob Sty 07, 2006 1:46 am: No niestety - dostałem taka odpowiedz jakiej sie obawialem - ze operatorzy zupelnie inaczej podchodza do tego typu uslug sms... ehh, w sumie tylko zajmuje sie strona dla tej fundacji no i wlasnie zalatwieniem tych platnosci, jednak szkoda ze operatorzy tak podchodza do uslug majacych na celu pomoc niepelnosprawnym - ale na to wplywu nie mam juz ani ja, ani np. cashbill - to wymysl samych operatorow... pozdrawiam Wysłany Sob Sty 14, 2006 5:00 pm: Przepraszam bardzo, czy mógłby ktoś podać mi jakiś kontakt, gdzie mogę starać się o bezpośrednie załatwienie usługi SMS u operatora ? Znam zasady jakie nakładają operatorzy i wydaje mi się że fundacja im sprosta. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach