developer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2011 (edytowany) Witam użytkowników serwisu oraz przedstawicieli firm, W najbliższym czasie będę potrzebował VPS co podoła ok. 300-500 graczom w jednej chwili. To będzie serwer pod multiplayer własny na bazie MTA SA. Uwagi moje to - dobry ping oraz fps ( tego chyba nie muszę tłumaczyć ) oraz praca CAŁY CZAS na maksykalnym obciążeniu. Dla mnie to jest bardziej nowa definicja gry, nijeżeli serwer ponieważ 2 lata pisać OPROGRAMOWANIE takiego "serwera"/projektu to nie jest łatwe zadanie. Obliczanie macierzy, fizyki itd. I takie małe ogłoszenie, jeżeli jest jakaś firma, która mogłaby taką maszyne mi użyczyć to bardzo proszę o kontakt w celu omówienia wszystkiego. Mogę zaprezentować statystyki, prognozy, co mam już i inne ciekawe informacje. W razie czego podaje kontakt GG: 3x232669 x = 6. Pozdrawiam. Edytowano Czerwiec 10, 2011 przez developer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2011 Pod taki projekt to predzej dedyk niz vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach