kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 oferują przedłużanie domen po 42zł czyli całkiem nieźle kupiłem tam domenę i uciekłem jak najszybciej do ovh.pl chciałem dopytać czy to nie jest jakiś krzak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 (edytowany) To na pewno nie jest krzak. Właścicielem jest ta sama firma, co zajmuje się serwisem dropped.pl Tyle, że EscrowDomen.pl nie oferuje rejestracji domen a możliwość odkupienia od innego użytkownika. Edytowano Czerwiec 9, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 ale przedłużać się da i zdziwiła mnie cena 42zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 wyglada że cena była tylko bugiem w systemie 50zł a jak cwaniakują w mailach że dają rabaty... żeby osiągnąć cenę ovh.pl trzeba mieć u nich 150 domen aby osiągnąć cenę niższą niż ovh trzeba mieć u nich 350 domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 Może cena była netto podana? I czemy cwaniakują? Rabat to rabat! Jeżeli firma ma ochote może dać ci rabat 1% a i tak to będzie się nazywało rabat... Taka jest polityka firmy i nie możesz tego zmienić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2011 oni nie są vatowcem, więc nie ma u nich netto/brutto potwierdzili że to błąd w systemie 50zł u nich w ovh 45, więc czaruje tylko niby rabatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach