europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2006 Witam Dopiero zaczynam i konto resellera przyda mi się pewnie do odsprzedaży hostingu dla znajomych itp. - więc nic specjalnie wielkiego pojemnościowo. Bardziej myślę też o własnym wykorzytsaniu. Czy znacie sprawdzone przez siebie oferty? Dla mnie najważniejsze kryteria, to: - płatność w PLN/EUR - nie bardzo orientuję się w przelewach i zakupach w Stanach - niezawodność dostępu - korzystając niegdyś ze zwykłego hostingu skip.pl wiem, jakim problemem są opóźnienia w ładowaniu stron korzystających z baz danych oraz częste "zanikania" stron w sieci - niska cena - to główne krterium, ale dotyczy poważnych ofert (nic na siłę, serwer musi być dostępny - nie mogę pozwalać na to, by strona pół dnia była nieosiągalna). - usługa po polsku będzie dodatowym atutem - choć znam angielski, nie mam ochoty na ciągłe upewnianie się w słowniku, czy dobrze coś rozumiem Konto resellera nie musi mieć wielkich pojemności, ważne, by transfer nie ograniczał mnie, czyli odpowiedni stosunek pojemności do transferu - nie akceptuję żadnych "dopłat specjalnych" itp. Będę wdzięczny każdemu za uczciwą poradę. OSTRZEGAM że szybko wychwycę naciąganie, polegające na zachwalaniu własnych usług, proszę nawet nie ryzykować :wink: --EDIT-- Jeszcze jedno ważne: nie ma mowy o wolnym łączu (długie ładowanie stron), dotyczy również stron współpracujących z bazami danych UWAGA Oferty własnych firm proszę wysyłać na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach