ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Sprzedam gotowy portal czyli domenę (łatwo zapamiętać, ładna nazwa - podam zainteresowanym), layout w PSD i zakodowany, z podstronami, wszystko gotowe do otwarcia Cena ~150zł GG: 7786521 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Mozna prosic o jakieś demko/Screena na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Osoba która miała kupić nie wpłaciła pełnej kwoty, mogę nadal sprzedać domenę +dorzucić szablon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Gibała 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Można zobaczyć demo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cr3pt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Ja tez poprosze o link do 'dema' pozdr cr3pt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2011 Proszę o demo na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Jeśli aktualne, ja również proszę o demo na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 ja również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Również prosiłbym o demo na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2011 Proszę o demo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bananas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2011 Tylko, że ten zakodowany styl + psd ma już kilka osób, więc proszę się nie zdziwić jak nie tylko Państwo będziecie mieli ten sam wygląd i ułożenie paneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach