HyperHost SPP 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Witam, W związku z co chwilowym "znikaniem" hostdella z rynku postanowiłem wnieść sprawę do prokuratury. Jest to proste oszukanie klientów i nie umiejętność opanowania hostingiem. Do wniesienia sprawy poczekam do jutra lecz w tym czasie jeśli nie zostanie uruchomiony to wypełniam papiery. Wszyscy inni tu klienci proszę o opinie i jeśli zbierze się ok. 10 osób to możemy sądzić razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 (edytowany) W związku z co chwilowym "znikaniem" hostdella z rynku Skąd wiesz? Już wiele razy sie zdarzało że mieli kilkudniowe przerwy i jakoś po tym wstawali. Nie działa od godziny 11:27: Edytowano Czerwiec 8, 2011 przez Maciek_& (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HyperHost SPP 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Czy ja dostałem jakąś informacje? Nie. Także jest to też niedoinformowanie klientów czyli wiąże się z firmą kogucik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 To nie Hameryka Proponuje najpierw poczytać regulamin, który akceptowałeś podczas zawierania umowy o usługi. Dodatkowo, w grę wchodzi jedynie postępowanie cywilno-prawne oraz wniosek o ściganie z pozwu prywatnego. Zanim zaczniesz robić dym, zasięgnij rady, gdyż w przeciwnym wypadku , delikatnie ujmując, ośmieszasz się. Osobiście mogę powiedzieć, że więcej osiągniesz mądrymi negocjacjami niż groźbami i próbami działań j/w Potrzebne dwa kubły: jeden na te "papiery", drugi na zimną wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 pomyliłeś instytucje kolego (poinformuj jeszcze NASA i czerwony krzyż) a wątek leci w kosz za złamanie regulaminu działu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach