Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Cześć, Szukam VPS root w rozsądnej cenie. Zależy mi głównie na pamięci RAM - min. 512mb. Chcę tam postawić redmine + kilka aplikacji w django + pocztę. Mile widziane sprawdzone / godne polecenia oferty VPSów w DE Polska lokalizacja też wchodzi w grę. Tylko sprawdzone oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 ionic.pl, xeny działają tam bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Witaj, sprawdź: http://netdc.pl/pokaz-vps/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Witam i zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS. VPS Pro z konfiguracją: Gwarantowany CPU 1,2 GHZ Gwarantowany RAM 512 MB SWAP RAM 1024 MB Dysk twardy 30 GB Miesięczny transfer 1000 GB Ilość adresów IP 1 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen Cena: 40zł na m-c albo VPS Business z konfiguracją: Gwarantowany CPU 2,4 GHZ Gwarantowany RAM 1024 MB SWAP RAM 2048 MB Dysk twardy 80 GB Miesięczny transfer 1000 GB Ilość adresów IP 2 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen Cena: 80zł na m-c 7-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy! http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 (edytowany) Dzięki. Bardziej skłaniam się ku ViPower.pl albo ewentualnie Statnet. Ktoś się może wypowiedzieć nt. tych firm? Jak wygląda aktualna sytuacja? Edytowano Czerwiec 8, 2011 przez Mateusz Sojda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Ja polecam netdc.pl Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Bardziej skłaniam się ku ViPower.pl albo ewentualnie Statnet. Ktoś się może wypowiedzieć nt. tych firm? Jak wygląda aktualna sytuacja? Z tych dwóch bierz Vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Cześć, Szukam VPS root w rozsądnej cenie. Zależy mi głównie na pamięci RAM - min. 512mb. Chcę tam postawić redmine + kilka aplikacji w django + pocztę. Mile widziane sprawdzone / godne polecenia oferty VPSów w DE Polska lokalizacja też wchodzi w grę. Tylko sprawdzone oferty Moge zarekomendowac 3it.pl - lokalizacja DE - w sierpniu minie rok jak korzystam z uslug tej firmy i jestem zadowolony. VPS dziala jak trzeba, nie zdarzylo sie aby serwer matka padl, badz nagle I/O bylo zajechane. Reflink w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneVPS.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 Jeśli chodzi o nas możemy zaproponować OneVPS XEN - 48zł netto Może Pan skorzystać ze stałej promocji -10% zniżki bądź jednorazowo przy zakupie -50% www.onevps.pl - Zakładka XEN Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dan 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2011 Z tych dwóch bierz Vipower.pl Co przemawia za Vipower.pl w stosunku do statnetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hosteam.pl 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 Proszę zainteresować się ofertą VPS Personal w HosTeam: http://tanievps.pl/ oferta 512MB RAM już od 29.90PLN netto/mies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 Osobiście mogę polecić statnet, od kiedy mam u nich vps zero problemów oraz szybki i profesjonalny support. Ponawiam pytanie czemu Vipower.pl jest lepszy do statnet.pl oprócz cen, które faktycznie są nieco niższe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterHost 25 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 Witam ! Proponuje w dobrej cenie serwery OpenVZ www.masterhost.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 @up openvz !=xen p.s. polecam nasze usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach