Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Jak w temacie sprzedam lincencje IP Board 3.1 Standard. Licencja jest wygasła lecz posiadam tą paczkę instalacyjną. Dorzucam do tego layout info poniżej oraz darmowe kodowanie jego bądź innego. Screen licencji: Screen layoutu: Lay Cena : 250zł (całość) Kontakt : GG: 19001358, PW, email: invisible--- [at] inmail.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Ponownie przestrzegam przed jakimikolwiek transakcjami z tym użytkownikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Nie rozumiem... Czy może mi ktoś wyjaśnić jak można sprzedać wygasłą licencję na coś? To tak jak byś sprzedawał zablokowany serwer przez nieopłacenie go... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Nie rozumiem... Czy może mi ktoś wyjaśnić jak można sprzedać wygasłą licencję na coś? To tak jak byś sprzedawał zablokowany serwer przez nieopłacenie go... W przypadku IP.Board to nie ma znaczenia podczas sprzedaży. Sama licencja jest dożywotnia, a przez wygaśnięcie rozumiemy brak dostępu do odautorskiego supportu i downloadu. Transfer i tak jest niemożliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Bardzo prosiłbym, aby nikt nie pisał tutaj na inny temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 1. podaj cenę za samą licencję 2. Uwzględnij to że nie można zmienić przypisania licencji, ponieważ w wygasłych licencjach nie da się zmieniać adresu forum, więc to że masz paczkę z plikami to nikogo nie urządza, bo w tym momencie to będzie nielegalne rozpowszechnianie plików (chyba, że coś się zmieniło z przypisaniem licencji w ostatnim czasie, ale wątpię) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Posiadasz paczkę z wersji 3.1 czy z 3.2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 @GyniO 3.2 nie może posiadać bo jeszcze IPS nie udostępnił jej a już napewno nie 1 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 (edytowany) Za samą licencję 215zł, ale i tak dorzucę ten layout raczej. Edytowano Czerwiec 7, 2011 przez Leśny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 nie można Można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Można. Coś mi się zdaje że jednak nie, podaj punkt licencji IPB jeśli takowy o tym że można jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 (edytowany) Coś mi się zdaje że jednak nie, podaj punkt licencji IPB jeśli takowy o tym że można jest A Ty co, masz zamiar bawić się w polski sąd, czy jak? Skoro jest możliwość to znaczy, że można - a można, bo wszystko jest zautomatyzowane i nowa domena zapisuje się w panelu natychmiast po wprowadzeniu klucza licencyjnego na forum. Dziwi mnie fakt, że osoba prowadząca support IP.Board wprowadza w błąd innych użytkowników. Edytowano Czerwiec 7, 2011 przez Microo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 @Microo Właśnie też się zdziwiłem. Można jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Dziwi mnie fakt, że osoba prowadząca support IP.Board wprowadza w błąd innych użytkowników. Invision nie zezwala na transfery licencji, więc teraz można to zrobić tylko kupując login i hasło do całego konta na invisionpower.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Invision nie zezwala na transfery licencji, więc teraz można to zrobić tylko kupując login i hasło do całego konta na invisionpower.com. I niby jak to się odnosi do mojej wypowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 Chłopcy to nie chat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2011 I niby jak to się odnosi do mojej wypowiedzi? Nijak, po prostu podczepiłem się pod wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 a można, bo wszystko jest zautomatyzowane i nowa domena zapisuje się w panelu natychmiast po wprowadzeniu klucza licencyjnego na forum. Tutaj się z Tobą nie do końca zgodzę, jakiś czas temu około lutego próbowałem takiej operacji i niestety dostałem błąd takiej zmiany. Stąd moje słowa i dlatego też napisałem, że chyba że coś się zmieniło bo nie siedzę i nie sprawdzam codziennie takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2011 Oczywiście daje dane do panelu invisionpower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2011 Nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2011 bez lajołtu to dwiesta zloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach