Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Witam, mam problem z zaparkowaniem domeny, podaje wytyczne: stancja.rzeszow.pl/ ns1.freehost.pl/ ns2.freehost.pl Serwery są konfigurowane prawidłowo, można to zobaczyć na screenach ekranu (http://imageshack.us/g/215/domeny20110606115345.png/). Wcześniej strona znajdowała się na serwerach Ósemki, wszystko działało. W przypadku serwerów Ósemki adresów DNS było 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 host stancja.rzeszow.pl stancja.rzeszow.pl has address 195.114.0.64 stancja.rzeszow.pl mail is handled by 5 mail.freehost.pl. domena jest prawidłowo zaparkowana , błąd 404 generuje serwer www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Proszę o poradę, co mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Proszę o poradę, co mam zrobić ? To skoro prawidłowo zaparkowałeś domenę, to pozostaje Ci wrzucić stronę do katalogu public_html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Strona znajduje się w katalogu stancja.freehost.pl i jest wyświetlana prawidło. PO wrzuceniu do public_html występuje bład Forbidden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Może masz nadane złe uprawnienia , spr. chmod -R 755 public_html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Zawiadomiłbym o tym Admina tylko że nie mam jego adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach