Puma 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 (edytowany) Niedługo kończy mi się hosting na proste.pl , jestem z nich zadowolony... no może nie tak bardzo... cena i co za to dostaje jest niewystarczająca. Miałem pakiet zaawansowany ale to było za dużo dla mnie (transfer), obecnie mam podstawowy ale jedna baza danych to trochę mi utrudnia sprawę. Mam kilka małych stron i ogólnie nie generują dużego obciążenia(np. www.farmerzy.puma.pomorze.pl). Oczekuje do serwera: 1. cron. 2. dowolną ilość domen (podpinanie). 3. dowolną ilość subdomen na katalogi. 4. przynajmniej 5-10 baz danych. 5. dowolna ilość kont ftp. 6. transfer rzędu 5gb miesięcznie wystarcz w zupełności. 7. w miarę szybki kontakt z bok, nie chodzi o minuty ale żeby to nie były dni. 8. mod_rewrite. 9. cena do 100zł na rok. To chyba tyle wymagań. Edytowano Czerwiec 6, 2011 przez Puma (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerry 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Poleciłbym Domenomanie (domenomania.pl) - oprócz nieograniczonych kont ftp reszta się zgadza i cena wynosi 90zł/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Śmiało mogę polecić www.castpol.pl, korzystam od niedawna co prawda, ale wszystko gra i buczy, kontakt natychmiastowy http://castpol.pl/hosting-www Pakiet cp2G na pewno by Ci wystarczył i jeszcze by zostały moce przerobowe wolne :-) Wychodzi 108,58 na rok brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2011 Jeżeli potrzebujesz wszystkiego bez limitów to zapraszam: http://grand-host.pl/hosting/bez-ograniczen.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuperMarker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 (edytowany) Używam i polecam linuxpl.com. Za 50 zł rocznie masz 2GB ftp, 20GB transferu na miesiąc, a ilość usług nolimits czyli domeny, konta ftp, pocztowe, mysql itd. Bardzo przejrzysta oferta Tylko niezupełnie rozumiem punkt 3. dowolną ilość subdomen na katalogi. Ale to już z obsługą dogadasz. Jest tam tylko jedna rzecz skonfigurowana błędnie. Po autoryzacji pop3 serwer nie wymaga autoryzacji smtp. Jeśli klient pocztowy nie poda hasła smtp to w nagłówek listu jako nadawca jest wstawiany IP jego komputera a nie serwera linuxpl.com Niestety bardzo powszechna jest obecność numerów IP Neostrady, UPC i innych operatorów na różnych blacklistach więc wiele takich maili jest klasyfikowanych jako spam. A to już boli, zwłaszcza klientów firmowych. Edytowano Lipiec 2, 2011 przez SuperMarker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał. 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Proponuję www.unixstorm.org na pewno będziesz zadowolony. Ceny adekwatne do jakości i tego co dostajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Chyba nie ten dział Prośby → http://www.webhostingtalk.pl/forum/66-prosby/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceManSpy 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2011 Ja w tym momencie testuję unixstrom, ale czekam jeszcze na okres testowy od hitme. Jak na razie unixstorm daje radę Niebo a ziemia w porównaniu z webd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach