Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2011 Witam, zaparkowałem domenę regionalną (home.pl) na serwerze freehost.pl . Oczywiście czekałem wiele godzin i niestety nie ma pożądanego efektu. . Na stronie wyświetla mi się informacja: "c2 Not Found The requested URL / was not found on this server. 0" serwery DNS freehostu to : ns1.freehost.pl.[195.114.0.14] ; ns2.freehost.pl.[195.114.0.15] wpisałem dwa bez adresów IP. Co robię źle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2011 ale nie podałeś domeny, o którą chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serakosa 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2011 Chodzi o jedną z domen regionalnych, to już bez różnicy która. Na serwerze freehost wpisałem tą domenę w odpowiednie pole a na stronie home.pl wpisałem dwa adresy dns (jest miejsce na 4). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgodnie z regulaminem działu domeny - kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach