verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2011 Witam. Mam pewien problem związany z modemem huawei E173 z orange. A mianowicie po zainstalowaniu sterowników, które instalują się automatycznie po podłączeniu modemu, następnie instaluje aplikacje orange wgraną na modem. I od tego momentu rodzą się schody , Aplikacje próbuje się lączyć z internet i w "3/4" pasku postępu łączenia wyskakuje błąd 31. Jak się dowiedziałem błąd jest coś na zasadzie braku wymaganych do końca sterowników ? .. Modem sprawdzałem na innym komputerze tam modem zainstalował się prawidłowo i działał prawidłowo wiec modem działa. Teraz tak ja posiadam laptop HP 6730S z systemem Vista Home Basic SP2 - tu nie działa. Testowany drugi komputer to XP Profesional z SP 2 lub 3 do końca się nie zorientowałem. W czym może być problem. Czy problem może byc w tym że kiedyś w miejscu na karte SD w laptopie ktoś wsadził złą karte i po tem pensetką wyjmowałem być może porozwalały się "ścieżki" ? .... Ewentualnie czy da się jakoś w biosie wylączyc owe wejścia na karty ? , czy po prostu raczej ssypał się system i format trzeba robić chociaż tego bym chciał uniknać ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach