zajacmp3 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 (edytowany) Witam, Poszukuję jakiejś oferty gdzie mógłbym wykupić usługę VPN, najlepiej zawierającą jak najwięcej różnych ip. lokalizowanych w USA. Szukałem całkiem sporo i wytypowałem najwygodniejszą jak dla mnie usługę z serwisu CyberGhost VPN za ~30zł miesięcznie. Pytam się osób, które z tego korzystały bądź przeglądały oferty i coś ciekawego utkwiło im w głowie Pozdawiam! @EDIT: Dodatkowo może ktoś się orientuje. Korzystałem na "test" z darmowego VPN, które było niesamowicie wolne i chciałem się zalogować do panelu steam w celu wykupienia sobie gry w cenie dolarowej nie w euro, które jest ceną dla polski ( z racji kursu oczywiście ). Czy poprzez VPN nie ma problemu aby zalogować się do tzw. bezpiecznego połączenia z witryną https? Edytowano Czerwiec 1, 2011 przez zajacmp3 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2011 Jeśli to ma być dedyk to zapraszam do nas. Jednak VPN nie będzie dostępny na wszystkich maszynach, więc musiałbyś złożyć konkretne zlecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach