^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Witam mam do sprzedania konto z aktywnym serwerem www do maja 2012 serwer stoi na maszynach unixstorm parametry serwera - Pojemność: 8GB - Limit transferu: 50GB - Bazy MySQL: bez limitu - Konta E-mail: bez limitu Jeżeli jesteś zainteresowany Kupnem: GG: 5088882 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 (edytowany) A można spytać co skłoniło do zrezygnowania z usług US skoro chcesz odsprzedać konto? Edytowano Maj 30, 2011 przez maniks (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mark97 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 sprzedaje ponieważ gdy przeniosłem do nich stronke blokowali mi co chwile ze mam niby wirusy na forum nigdzie mi nie wykrywali tylko u nich wiec rezygnuje normalnie musisz zaplacic 152 zł ja natomiast sprzedam za 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Skoro tak twierdzili, to na pewno był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 może i tak ale nie mam zamiaru na nowo wszystko instalować przenioslem sie na linuxpl i jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Czyli wolisz narażać swoich użytkowników na wirusy niż sprawdzić w czym tkwi problem? Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mark97 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Darmowa domena pl juz wykorzystana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^.Harnas* 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2011 dobra za 80 sprzedam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach