netu 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 pw na forum admin nie ma obowiązku odpowiadać na forum jest to jego sprawa, może tez mieć ustawione nie otrzymywanie PW. Twoje podejście do webh jest śmieszne i nie powinieneś oczerniać go po tym ze nie napisałeś na firmowego meila lub zadzwoniłeś na infolinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 pw na forum admin nie ma obowiązku odpowiadać na forum jest to jego sprawa, może tez mieć ustawione nie otrzymywanie PW. Twoje podejście do webh jest śmieszne i nie powinieneś oczerniać go po tym ze nie napisałeś na firmowego meila lub zadzwoniłeś na infolinie przecież webh prosił go aby napisał do niego na priv, może jest coś z pocztą że nie dochodzi więc skoro jest okazja wyjaśnić z klientem temat, choćby za pomocą priv-a, to co w tym śmiesznego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaq 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2008 WG mnie, Webh.pl prosi o podanie na PW loginu i maila, a Chlorofil podaje na forum, że wysyłał zgłoszenie na PW. Na webh.pl nie widzę jakoś w dziale kontakt nic o forum Dziwne że ja i inni użytkownicy uzyskują kontakt z BOK-iem, a Chlorofil nie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chlorofil 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 Nie no, może faktycznie to zdanie było dwuznaczne ale napisałem PW na prośbę wczoraj, z danymi o dwóch zgłoszeniach wysłanych wcześniej na zgłoszeniowy e-mail. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xirad 3 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2009 To ja pociągnę temat Obecnie korzystam z zagranicznego hostingu (eapps) i poszukuję odpowiednika w Polsce. Analizując Waszą ofertę natrafiłem na panel administracyjny hypervm. Wersja demo tego panelu działa na porcie 8888. Jak wygląda sprawa u Państwa? Też działa to na porcie 8888? i Czy jest możliwość instalacji innego panelu? Może Webmina? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdr, Xirad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2009 aszą ofertę natrafiłem na panel administracyjny hypervm. Wersja demo tego panelu działa na porcie 8888. Jak wygląda sprawa u Państwa? Też działa to na porcie 8888? i Czy jest możliwość instalacji innego panelu? Może Webmina? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdr, Xirad bok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach